ΠΡΩΤΑ


ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Χαλάζι χτύπησε την Κεντρική Μακεδονία ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Στη μέση κατηγορία επικινδυνότητας η μισή χώρα ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ Δοκιμαστικός σωλήνας για το “Δόγμα του Σοκ” η Ελλάδα

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Πανηγυρισμοί. Γιατί;

Σχολιάζει ο ΤΖΑΚΟΣ

Για ποιο λόγο πανηγυρίζουν; Έπρεπε τουλάχιστον με αγωνία να δεχτούν την απόρριψη. Πάνω από 50% η αποχή; Πότε έγινε; Και είναι αισχρό να την αποδίδουν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και να υποστηρίζουν ότι οι έλληνες ψηφοφόροι επέλεξαν την παραλία.
Δηλαδή ένας στους δύο Έλληνες έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τριήμερο διακοπών. Και αυτοί είναι που δεν ψήφισαν. Μα αυτοί που έχουν τη δυνατότητα του τριήμερου είναι οι βολεμένοι! Αυτοί κι αν ψήφισαν.
Κατά την άποψή μου δεν ψήφισαν αυτοί που θέλησαν να στείλουν το μήνυμα "κουραστήκαμε". Κουραστήκαμε να μην έχουμε φράγκο στην τσέπη μας, όταν εσείς βολεύεστε. Δεν μας είπατε τίποτα και προπαντώς δεν κάνατε τίποτα. Και εμείς σας πληρώνουμε.
Προσέξτε γιατί μπορούμε να πάρουμε το μαχαίρι και να κόψουμε εμείς το καρπούζι. Όχι γιατί είμαστε στις παραλίες, αλλά γιατί είμαστε στο πλοίο που σας εμπιστευτήκαμε. Το βουλιάζετε, και εσείς μόνο έχετε βάρκα διάσωσης. Εμείς πληρώνουμε την ανευθυνότητά σας και πνιγόμαστε. Και αυτό το μήνυμα είναι προς όλα τα κόμματα.
Διαβάστε τα αποτελέσματα. Το συμπέρασμα είναι ένα. Ο λαός σας έστειλε το μήνυμα: "Δεν αντέχουμε άλλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου